ARTMAZ, 100 BİN’E BİR SEN KALDIN! - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ARTMAZ, 100 BİN’E BİR SEN KALDIN!

Bu haber 24 Nisan 2021 - 16:37 'de eklendi ve 169 views kez görüntülendi.

ARTMAZ, 100 BİN’E BİR SEN KALDIN!

İstanbul da 100 Bin’e Sen Kaldın diyerek üye kampanyası düzenleyen Yeniden Refah Partisi, 1 kişi eksiğiz ve o kişi sensin çağrısı yaptı.

Yeniden Refah Partisi yapılmayanı yapmak ve eksik olanı tamamlamak için çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Yeniden Refah Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Burhan Artmaz, “Yeniden Büyük Türkiye’nin temellerini oluşturacak projeleri hayata geçirmek, ülkenin zenginliğinin ve geleceği planlıyoruz. İstanbul’da 100.000 üyeye ulaşmak için 1 kişi eksiğiz ve o kişi sensin” ifadelerini kullandı.

Ülkemizin ve milletimizin karşı karşıya kaldığı sorunları gördüklerini dile getiren Yeniden Refah Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Burhan Artmaz, “bu sorunların kaynağını bilen, çözümü için sözü ve projesi olan bir siyasi hareketiz. Bugün, yapılması gereken birçok hizmetin yapılmadığını, bazı yanlış adımların nasıl ağır sonuçlar ortaya çıkardığını ve bu sonuçların aziz milletimizi ve vatanımızı nasıl büyük sıkıntılarla karşı karşıya bıraktığını çok açık bir şekilde görüyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak, yapılmayanı yapmak, eksik olanı tamamlamak, Yeniden Büyük Türkiye’nin temellerini oluşturacak projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Bir ülkenin zenginliğinin ancak üreterek olacağı açık gerçeği ile geleceği planlıyoruz”.

Başkanı Burhan Artmaz, “Maddi zenginlik için yüksek katma değerli ürünler üretecek, toplumsal zenginlik için ahlâki, manevi ve bilimsel kalitesi yüksek insanlar yetiştireceğiz. Bir taraftan ülkemizin geleceği için çalışırken, bir taraftan da mazlum coğrafyalara umut olacak, onların kurtuluşuna vesile olacak bir dış politika perspektifi geliştireceğiz. Türkiye’nin öncülüğünde kurulan D-8 gibi yeni uluslararası birliklerle Avrupa Birliği’nin, ABD’nin ve diğer tüm küresel güçlerin Türkiye’yi bekâ sorunu ile karşı karşıya bırakan, İslam coğrafyasını kana bulayan planlarını bertaraf edecek adımları atacağız. Oluşturacağımız dış politika perspektifi ve kurulacak olan D-60 ve İslam Birliği, Dünya Siyonizm’inin köleleştirmeye çalıştığı bütün insanlığın kurtuluşu ve Adil Bir Dünya düzeninin kuruluşu için en büyük umut olacaktır”.

Burhan Artmaz, “Ülkemizin köklü geçmişi, milletimizin inancı, bilgi birikimi ve irfanı bu büyük hedefleri gerçekleştirmek için yeterlidir. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın liderliğinde Yeniden Refah Partisi olarak biz, bu dinamikleri harekete geçirecek kıvılcım olma azmi ile hareket ediyoruz. Tüm bu çalışmaları yaparken sizlerin desteği en önemli dayanağımız olacak. Kurulduğumuz günden bugüne kadar, büyük bir teveccühle partimize katılan 300.000’in üzerindeki üye sayımızı kısa sürede 1 Milyona çıkarmak için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Milletimizin gösterdiği ilgi ve alaka, bu hedefe de kısa süre içerisinde ulaşacağımızı gösteriyor. Bu hedefe ulaşmak için İstanbul’da şu an 1 kişi eksiğiz ve o kişi sensin. 100 BİN’e Sen Kaldın. Sen de gel katıl bize, ülkemiz için birlikte çalışalım” ifadelerini kullandı.