AQUA CİTY 2010 DA ANLAMLI ETKİNLİK - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

AQUA CİTY 2010 DA ANLAMLI ETKİNLİK

Bu haber 16 Haziran 2022 - 17:00 'de eklendi ve 404 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE NEWS CADDE NEWS

Sancaktepe Aqua City 2010 da anlamlı etkinlik. Sinpaş GYO Aqua City 2010, Sancaktepe Halk Eğitim Merkezi ve Sancaktepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün iş birliği ile altı branşta bir yıl boyunca eğitim gören kursiyerlerin çalışmaları sergilendi.

HABER VİDEO

Sancaktepe Halk Eğitim Merkezi ve Sancaktepe Kadın ve Aile Hizmetleri tarafından Aqua City 2010 da altı branşta kurs verildi. Sancaktepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Sancaktepe Halk Eğitimi Merkezi iş birliği ile Aqua City 2010 da bir yıl boyunca site sakinlerinden oluşan kursiyerlerin altı branşta yaptıkları çalışmalar sergilendi.

Aqua City 2010 İşletme Müdürü Kazım Hoscan’ın ev sahipliğinde Aqua City 2010 etkinlik alanında yapılan kurdele kesimine Sancaktepe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ertuğrul Selçuk Karakurt, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şule Yazılı, kurs öğretmenleri, kursiyerler ve davetliler katıldı. Yapılan etkinlikte kurs öğretmenleri, Sancaktepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Sancaktepe Halk Eğitimi Merkezin Müdürüne kurs öğretmenlerine plaketleri verildi.

Sancaktepe Halk Eğitimi Merkezine, Sancaktepe Belediyesine ve Sancaktepe Kaymakamlığına teşekkür eden Sinpaş GYO Sancaktepe Aqua City 2010 İşletme Müdürü Kazım Hoscan, “yaklaşık bir yıl süren kurslarımıza destek veren herkese teşekkür ederim. Altı branşta yaptığımız kurslarımızın bugün sergisini açtık. Sancaktepe Aqua City 2010 olarak önümüzdeki yıl eğitim öğretim başladığında farklı branşlarda kurslarımızı açacağız” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmalar sonrası kesilen kurdele ile birlik de kursiyerlerin yaptıkları çalışılmalar ziyaretçiler tarafından beğeni topladı.