ALPER YEĞİN'E HİZMET ÖDÜLÜ - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ALPER YEĞİN’E HİZMET ÖDÜLÜ

Bu haber 17 Eylül 2021 - 15:53 'de eklendi ve 169 views kez görüntülendi.

Cadde News gazetemiz olarak,  Sancaktepe İlçesine kattığı artı değerler onuruna İSTAÇ A.Ş Başkan Danışmanı Alper Yeğin’e teşekkür plaketini takdim ettik.

Yeğin, plaketini gazetemizin imtiyaz sahibi Halit Soytürk’ün elinden plaketini alırken, ikili ayaküstü sohbet etti. CHP Sancaktepe ilçesi eski İlçe Başkanı olarak yaptığı faaliyetlerden, iş alanındaki çalışmalarına ve şu anki görevde olduğu İSTAÇ AŞ. Başkan danışmanlığı hakkında sohbet ettiler.

ALPER YEĞİN: “2024 YEREL SEÇİMLERİNDE ADAYIM”

Geçtiğimiz aylarda Halit Soytürk’ün hazırlayıp sunduğu “Sancaktepe Gündem” programında sorulan soru üzerine, 2024’de yapılması beklenen yerel seçimlerde Sancaktepe Belediye başkan adaylığını açıklayan Yeğin şöyle devam etti, “Öncelikle bu değerli plaket ile beni gururlandırdığınız için teşekkür ediyorum. Sancaktepe ilçesinde vatandaşlarımızın refahı, huzuru ve mutluluğu için, daha eşit bir kazanım sağlamaları için 7 /24 çalışıyoruz. Ben bir Sancaktepeliyim. Burada yaşıyorum ve çalışıyorum. Dışarıdan gelen biri değilim. Bu yüzden yıllardır kronikleşmiş sorunlarını çok çok iyi biliyorum ve bu sorunlar için de çözümlerimiz var. Geçtiğimiz günlerde sizinle yaptığımız röportajda da belirttiğim üzere 2024 yılı Türkiye mahalli seçimlerinde İstanbul’dan adaylığımı açıklamıştım.  Bu vesile ile bir kez daha altını çizmek istiyorum. Belediye Başkanlığı adaylığım içim bütün Sancaktepeli kardeşlerimin desteklerini bekliyorum” dedi.

Cadde News olarak Sayın Alper Yeğin’e başarılarının devamını diliyoruz.