ALPER YEĞİN'DEN DEMOKRASİ VURGUSU - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ALPER YEĞİN’DEN DEMOKRASİ VURGUSU

Bu haber 19 Ekim 2021 - 18:19 'de eklendi ve 143 views kez görüntülendi.

İBB İstaç A.Ş Başkan Danışmanı Alper Yeğin 19 Ekim Muhtarlar Gününde İlçedek görev yapan Muhtarları yemekli bir program ile ağırladı.

Yeğin tarafından Sancaktepe’de Tryp by Wyndham İstanbul Otel’de akşam yemeğinde ağırlanan Sancaktepe’nin 19 muhtarı, bu güzel günde böyle bir program ile kendilerini unutmayan Alper Yeğin’e teşekkürlerini dile getirdiler.

“MUHTARLAR ÜLKENİN CAN DAMARIDIR “

Davete İcabet eden muhtarlara teşekkür konuşması yapan İSTAÇ. Aş. Başkan Danışmanı Yeğin ise, “Demokrasinin temel taşlarından biri olan muhtarlık görevini yerine getiren kıymetli muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü en içten dileklerimle kutlarım. Güzel ülkemizin bütününü yekpare bir vücut olarak düşünürsek bu vücudun yaşaması için gerekli olan demokrasi akışında muhtarlarımız vücudun en uzak noktalarına dahi demokrasi taşıyan can damarlarımızdır.” diyerek sözlerine başladı.

Yeğin konuşmasında, “Vatandaşlarımızı Sancaktepe’de ve Türkiye özelinde Demokrasinin yeniden inşası için Cumhuriyet Halk Parti’nin yaktığı çoban ateşi altında toplanmaya çağırıyorum.” İfadelerini kullandı.