ALPER YEĞİN, MUHTARLARI UNUTMADI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ALPER YEĞİN, MUHTARLARI UNUTMADI

Bu haber 17 Ekim 2020 - 1:14 'de eklendi ve 119 views kez görüntülendi.

ALPER YEĞİN, MUHTARLARI UNUTMADI

Alper Yeğin, 19 Ekim Muhtarlar gününü ve Sancaktepe muhtarlarını unutmadı.

2015 den buyana19 Ekim tarihi Muhtarlar günü olarak kutlanan muhtarlık müessesesi, 1829 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren muhtarları İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSTAÇ A.Ş Başkan Danışmanı Alper Yeğin, unutmadı.

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSTAÇ A.Ş Başkan Danışmanı Alper Yeğin, 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Samandıra Tryp by Wyndham Hotelde Sancaktepe Muhtarları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Sancaktepe 19 mahalle muhtarları ile akşam yemeğinde bir araya gelen İBB İSTAÇ A.Ş Başkan Danışmanı Alper Yeğin, ”Muhtarlar halkın temsilcisidir. Muhtarlarımız demokrasinin ve huzurun sağlanmasında en önemli görevi yerine getirmektedir. Devletimizin temsilcisi olan değerli muhtarlarımız, gece gündüz demeden halkımızla birliktedir. Halkımızın talep, problem ve ihtiyaçlarını en kısa yoldan yetkili makamlara arz ederek çözüme kavuşturmaktadır”.

Sancaktepe için çalışan tüm muhtarlara teşekkür eden İBB İSTAÇ A.Ş Başkan Danışmanı Alper Yeğin, “mahalleleriniz için vermiş olduğunuz mücadele taktire şahindir. Bizlerde sancaktepe için yapılan tüm çalışmalar için tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim. 19 Ekim Pazartesi günü kutlayacağımız muhtarlar gününü şimdiden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Program yapılan konuşmaların ardından yemekler yenilerek fotoğraf çekimi ile sona erdi.