Sancaktepe News GÜNDEM Sancaktepe News Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ADİL KANDEMİR’DEN DOÇ. DR. ALPASLAN TANOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bu haber 21 Ekim 2021 - 17:21 'de eklendi ve 111 views kez görüntülendi.

ADİL KANDEMİR’DEN DOÇ. DR. ALPASLAN TANOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu atandı.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine Koordinatör Başhekim olarak atanan Prof. Dr. Nurettin Yiyit’in yerine Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu atandı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimliğine yeni atanan Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu’na AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir hayırlı olsun ziyaretinde Sancaktepe AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları Şükrü Öztürk, Nihat Kuçak, Aydın Mızrak, Aslan Pala, Ayşe Aydemir Dilber ve Sancaktepe Kadın Kolları Başkanı Sefanur Akça hazır esenyurt escort bulundu.

Yeni atanan Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, ziyaretlerinden dolayı AK Parti sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir’e teşekkür ederken İçe Başkanı Adil Kandemir, “ilçemiz için hayırlı olsun. Yeni atanan Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu’a ve ekibine yapacakları çalışmalarda başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.