Sancaktepe News GÜNDEM GÜNDEM Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ABDULKADİR KARADUMAN; İHTİYACIMIZ OLAN TEK AŞI SAADET AŞISI

Bu haber 22 Kasım 2021 - 17:38 'de eklendi ve 135 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığının 4. Olağan Kongresine Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman katıldı.

 Saadet Partisi Sancakte İlçe Başkanı Bayram Öztürk’ün olduğu 4. Olağan Kongresine katılan Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, yaptığı konuşmada iktidara yüklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın faiz bir dünya gerçeğidir sözünü hatırlatan Karaduman, Birileri bu faizin yanlış olduğunu söylüyor. Birileri hala bu faize kafayı takmış. Ama faiz bir dünya gerçeğidir dedi.  2022 yılı bütçesi için geçtiğimiz yıl 180 milyar lira para verdikleri faize, bu yıl 240 milyar lira vermeyi hedefliyorlar. Dış politikada bir pandemi dönemi yaşıyoruz. Ama bu pandemiden kurtulmak için ihtiyacımız olan tek aşı Saadet Partimizin Aşısıdır” ifadelerini kullandı.

KARADUMAN; “FAİZE, 240 MİLYAR LİRA”

Saadet Partisi Sancaktepe İlçesi 4. Olağan kongresinde yapmış olduğu konuşmada Türkiye’de yaşanan ekonomik sıkıntılara değinen Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, “2022 yılının bütçesi mecliste görüşülmeye başlandı. Bir taraftan nas var diye Faizi indiriyorlar diğer taraftan 2022 yılı bütçesi için geçtiğimiz yıl 180 milyar lira para verdikleri faize, bu yıl 240 milyar lira vermeyi hedefliyorlar. Kimin parası bu 240 milyar lira işte hepimizin parası. Üniversiteyi bitirdikten sonra iş bulamayan gencin emeği, köyünde toprağını ekemediği için büyük şehirlere göç etmek zorunda kalan vatandaşın gasp edilen toprağı, Yem fiyatlarından dolayı hayvancılık yapamayan insanımızın kaybı, emeklimizin ve asgari ücretlimizin gasp edilen emeği bugün faize 240 milyar lira olarak verilecek. Böyle bir düzenin vatandaşlarımıza huzur vaat etmesi mümkün değil”.

 KARADUMAN; “FAİZ BİR DÜNYA GERÇEĞİDİR DEMİŞTİ”

Türkiye’nin bir saatlik zaman zarfında üç milyon dolar para faize ayrıldığını dile getiren Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, “Bildiğiniz gibi Türkiye de faizci düzene dur demek için Erbakan hocamın bir iş adamları derneği kurdu. Bu derneğin 2006 kongresinde sayın Cumhurbaşkanı kürsüden dediğini hatırlayalım. “Birileri bu faizin yanlış olduğunu söylüyor. Birileri hala bu faize kafayı takmış. Ama faiz bir dünya gerçeğidir dedi” Ogün idrak edemediğiniz nas bugün üç beş puan indirildiğinde buna inanır hale geldiler. Mevcut sistemle yürütülen politikalar ile bu yanlıştan dönülmesi mümkün değildir”.  

KARADUMAN; “İHTİYACIMIZ OLAN TEK AŞI SAADET AŞISI”

Konuşmasın da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın faiz bir dünya gerçeğidir sözünü hatırlatan Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, “Bugün pandemi varda onun için bu hale geldik diyorlar. İşte 20 yıldır biz eğitimde bir pandemi dönemi yaşıyoruz. Ekonomide bir pandemi dönemi yaşıyoruz. Dış politikada bir pandemi dönemi yaşıyoruz. Ama bu pandemiden kurtulmak için ihtiyacımız olan tek aşı Saadet Partimizin Aşısıdır. Şimdi geliyorlar diyorlar ki bir doz aşı yetmez İkinci dozu olacaksınız diyorlar. İki dozu oldun, oda yetmez üçüncü, dördündü ve oda yetmez beş tane diyecekler bize. Biz onu da söylemiyoruz, Milli Görüşün tek doz aşı ile Allah’ın izniyle Entübe olmaktan kurtaracağız. Saadet Partisi, Milli Görüş anlayışı dışında bu sorunları ortadan kaldıracak parti yok. Tek çare Saadet Partisidir” ifadelerini kullandı.