28 YILLIK TECRÜBESİ İLE TAVACI ERCAN USTA - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

28 YILLIK TECRÜBESİ İLE TAVACI ERCAN USTA

Bu haber 03 Mayıs 2022 - 13:15 'de eklendi ve 269 views kez görüntülendi.

İstanbul’ da yöresel lezzetler denince akla ilk gelen lezzetlerden biri de Sac Tava’dır. Doğu ve Güneydoğu mutfağının markası olan bu yemeğe, artık İstanbul’da da aynı lezzette ulaşmak mümkün.

“Tavacı Ercan Usta’nın Sancaktepe, Ümraniye’de açtığı şubelerle İstanbullu vatandaşlara, yemekte lezzet arayan gurmelere hizmet veriyor.

28 YILLIK TECRÜBE

28 Yıllık tecrübesiyle, güncellenen ve geniş yemek yelpazesiyle sürekli çehresi değiştiren Tavacı Ercan Usta, Belediye Başkanlarından, Milletvekillerine, Sanat, Spor ve İş dünyası camiasından birçok ünlünün lezzet durağı olmayı başarmış görünüyor. Tavacı Ercan Usta markasının sahibi Ercan Öztürk, istihdam ettiği onlarca çalışanı ile yeme-içme sektörünün köklü bir isim olması İstanbul’a 12 yaşında gelip sektörün tüm kademelerinde çalışıp deneyim kazanmasının payı çok büyük.

Bulaşıkçılıktan mutfak yöneticiliğine, yetenekleri sayesinde gelen Ercan Öztürk, Vatani görevini bitirip tekrar geldiği İstanbul da sırasıyla, Fatih’te Türk Orta doğu mutfağı yemeklerini, Tabbahu Sultan, Güneşli Seraf Restoran, Bağdat Caddesi Mezze Restoran, Emmim Restoran ve Altın Koza Restoranda da kurucu mutfak yöneticiliği yaparak, sokak lezzetinden Elit Gurme lezzetlerine kadar her kesime hitap eden bir şef olduğunu ispatlayan Tavacı Ercan Usta İki şubesiyle İstanbullulara hizmet veriyor.

TAVACI ERCAN USTA RESTAURANT ŞERİFALİ ŞUBE

Mehmet Akif Mahallesi, Aziz Bulvarı, Asya Sokak No:40/A Şerifali, Ümraniye İstanbul TEL: 0 216 364 36 36

TAVACI ERCAN USTA RESTAURANT ÇAMSAN PARK AVM ŞUBE

Sarıgazi, Yenice Sk. No:24/C Sancaktepe/İstanbul TEL: 0 216 365 30 06-07

BİBER TOPLU YEMEK HİZMETLERİ

“Tavacı Ercan Usta” da yöresel yemek üzerinde, Kaburga Dolması Sac Tava, acılı-acısız tüm Kebap çeşitleri Süryani İçli Köfte, Beyran ve çorbası çeşitleri, Yuvalama Çorba, Ezme ve Güveç, sıcak- soğuk mezeler gibi yemek menüsüne sahip. Rekabetten korkmayan ve tüm İstanbul’lulara temiz, uygun ve iyi yemek yedirme vizyonunu kendine hedef koyan Ercan Öztürk, Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesinde “Biber Toplu Yemek Hizmetleri” adı altında catering / taşımalı yemek servisi olarak bir şube açarak bu sektörde de hizmette iddialı olduklarının altını çizmiş oldu.

BİBER TOPLU YEMEK HİZMETLERİ

Eyüp Sultan Mh. Perçem Sk. No: 10 Dükkan 1 Sancaktepe, İstanbul

TEL: 0 216 311 55 00 / 0 552 311 55 00 / 0 552 310 55 00