2020 YILINDA NİÇİN AÇILMADI DİYE SORAN YOK! - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

2020 YILINDA NİÇİN AÇILMADI DİYE SORAN YOK!

Bu haber 04 Temmuz 2021 - 23:14 'de eklendi ve 112 views kez görüntülendi.

2020 YILINDA NİÇİN AÇILMADI DİYE SORAN YOK!

Son aylarda Sancaktepe kamuoyu Yenidoğan metrosunu konuşuyor. 2017 yılında Kadir Topbaş imza töreni düzenlediği dönemde dönemin Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem 2019 yerel seçimlerine hazırlandığı için 2020 yılında Yenidoğan metrosu yolcu taşıyacak diye kendisinin sosyal medya hesabından müjdeliyordu. Aradan gecen zamanda 2020 yılını geride bırakalı bir yılı oldu. Yani bir yıldır açılmış olması gereken metro sadece kuyular olan bir metro olarak duruyor. Tabi gazetemizde bu sayıda metro gerçeğini yazdık. Sancaktepelilere her seçim öncesi metro geldi geliyor 2020 yılında açılıyor şovu yapılırken 2021 yılının yarısı geride kaldı.

Şeyma hanım, kendi yapacağı işler yerine İBB’nin görevi olan konulara odaklanmış durumda. Projeye imza attırmaya odaklansa daha iyi olur. Yalnız bu fırsatı iki yıldır ilçenin muhalefetinin verdiği kanaatindeyim. Çünkü iki yıldır muhalefet meclis üyeleri ve ilçe başkanlarından kamuoyunu aydınlatacak bir basın açıklaması görmedik.

Yenidoğan metrosun bölge için önemi büyük. Çünkü Sancaktepe’ye yapılan her yatırım ilçemizin geleceğine etkisi büyük olacaktır. Belediye Başkanı Şeyma hanım haklı olarak kuyu başında basın açıklaması yapıyor ve bölgeye gelecek yatırımın tamamlanmasını istiyor ve bende istiyorum ve şimdi soruyorum….

Kadir Topbaş 2017 yılında Yenidoğan hattını tanıtımını yaparken 2020 yılında yolcu taşıyacak demişti dönemin Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, 2020 yılında hizmete girecek müjdesini sosyal medya hesabından vermişti.  Niçin üç yılda bitecek metro hattı sadece %4 tamamlanmış da %80 tamamlanmamış diye sorulmuyor. Tabi, bu soruları ben sorarsam ilçenin muhalefetine ayıp olur.

2021 YILINA DAHA İYİSİ OLACAK İNŞALLAH!

Yaşadığımız pandemi koşulları bizlerden çok şey aldı. Sancaktepenews.com internet sitemizde Sancaktepe News Gazetesi 2020’nin En’leri için yaptığımız ankette birinci olanlara başarılar dilerim. İlçemizde, İstanbul da ve Türkiye de yaptıkları çalışmalar ile onur ödüllerimiz ve gazetemize desteklerini esirgemeyenlere plaketlerini vereceğimiz büyük programımızı iki sefer iptal etmek zorunda kaldık. Sancaktepe News Gazetesi 2020 En’lerinin ankette kazananların ödülleri ve desteklerini esirgemeyenlerin plaketlerini kurum ve işyerlerini ziyaret ederek verdik. Ankette kategorilerde birinci olan arkadaşlara hayatlarında başarılar diliyorum. Ayrıca gazetemize verdikleri maddi ve manevi desteklerinden dolayı hem okurlarımıza hem de destekçilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah Sancaktepe News Gazetesi 2021’nin En’lerini pandemi koşulların dan kurtulmuş ve ilçemize layık görkemli programlarla kutlamayı Mevlam nasip eder. Bu nedenle 2021 yılı daha iyisi olacak diyorum… Selam ve Dua İle…

Halit Soytürkhalit@sancaktepenews.com
Halit Soytürk, Gazeteci Yazar. 1977 Trabzon Araklı Doğumlu. 1992 yılında başladığı meslek hayatına çeşitli Tv ve Haber kanallarında muhabir ve kameraman olarak devam etti. 1994- 1997 Kanal 7 Sakarya Karasu temsilciliği, Yurt Haber Ajansı Sakarya Karasu temsilciliği, Kanal 54 Sakarya Televizyonu, Kanal 60, İlke Tv de çeşitli belgesel ve tanıtım çekimleri yaptı. 2016 yılında Sancaktepe merkezli Cadde News Gazetesi ve 2020 ocak ayında Sancaktepe News Gazetesi’ni kurarak Sancaktepe'nin tek Yazılı Basın Genel Yayın Yönetmeni. Sancaktepe merkezli Sancaktepe News Gazetesi ve İstanbul geneline Cadde News Gazetesi ile yayın hayatına devam ediyor.