19 MAYIS SANCAKTEPE'DE COŞKUYLA KUTLANACAK - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

19 MAYIS SANCAKTEPE’DE COŞKUYLA KUTLANACAK

Bu haber 17 Mayıs 2022 - 12:47 'de eklendi ve 250 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Belediyesi ve Sancaktepe Kaymakamlığı’nın organize ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı Sancaktepe Meydan Park Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek etkinliklerle kutlayacak.

Sancaktepe Belediyesi tarafından hazırlıkların son sürat devam ettiği ve coşkulu bir kalabalığa sahne olması beklenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenecek olan gençlik şöleninde, şiir dinletileri, konserler ve spor gösterileri ile görsel şölenler olacak.

18 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşmesi beklenen şölen,Bu vatan Kimin? İsimli şiir dinletisi ile başlayıp Gençlik Marşı ve Sakarya Türküsü’nün dinletisi ile devam edecek.

SANCAKTEPELİ SPORCULAR ONUR KONUĞU OLACAK

Sancaktepe Spor Okullarında eğitim gören ve kendi dalında başarılı sporcuların Capoeira,Taekwondo,Karate, Güreş,Kick boks ve Kungfu gösterileri programa görsel anlamda zenginlik katacak. Programda ayrıca Sancaktepe Belediyespor’un Dünya şampiyonu Bilek güreşçilerinden Adem Çelik ve Esra Kiraz programa katılım sağlayacak gençlerle Bilek Güreşi yapacak.

Gençlerin severek dinlediği ünlü rapçi Sanatçı Tabir konseri ile seyircilerin coşkulu anlar yaşayacağı program, Güreş hayranı bir babanın kız çocuklarını yetiştirip olimpiyat şampiyonu yaptığı hikâyenin anlatıldığı Hint sinemasının tüm zamanların en çok izlenen filmi olan “Dangal” filminin gösterimi ile devam edecek.

Gençlerin doya doya bir akşam yaşayacağı Sancaktepe Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Şöleni’nde siz değerli Basın Mensubu dostlarımızı da aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Tarih               : 18 Mayıs 2022 Çarşamba

Saat                 : 18.00

Yer                  : Sancaktepe Meydan Park Etkinlik Alanı

19 Mayıs Perşembe günü ise Sancaktepe Kaymakamlığı’nın organize ettiği bir dizi etkinlik ile gün boyu Sancaktepeli vatandaşlar 19 Mayıs’ı coşku ile kutlamaya devam edecekler.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’nın duyurusunu yaptığı etkinlik programı 9 30 da Sancaktepe Kaymakamlığı’nın önündeki Atatürk anıtına çelenk koyma töreni ile başlayacak, ardından ise Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezinde düzenlenen koro, halk oyunları ve ödül töreni ile son bulacak.

Etkinliğin tam programı şu şekilde olacak