İKUD'UN BAŞKANI NİHAT ATAM'DAN ANLAMLI 29 EKİM MESAJI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

İKUD’UN BAŞKANI NİHAT ATAM’DAN ANLAMLI 29 EKİM MESAJI

Bu haber 28 Ekim 2021 - 22:57 'de eklendi ve 118 views kez görüntülendi.

İstanbul kuyumcular Derneği (İKUD) Genel  Başkanı Nihat Atam, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Atam mesajında Cumhuriyetin birleştirici gücüne dikkat çekerken şu ifadeleri kullandı.  “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98. Yıl Dönümünü milletçe gurur ve heyecanla kutluyoruz. Kurtuluş Savaşımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, her türlü zorluğa ve imkânsızlığa rağmen Aziz Milletimizin vatan sevgisiyle, her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu büyük bir zafer ile sonuçlanmıştır.”

“CUMHURİYETTEN ASLA TAVİZ VERİLMEZ”

Atam sözlerine şu şekilde devam etti. “Bu büyük zaferin sonucunda geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayacak bir Ülke ve Cumhuriyet bizlere armağan edilmiştir. Cumhuriyetin ilanı, Milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Cumhuriyet, Milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin ifadesidir.”Bugün Ülkemiz gelişen ekonomisi, güçlü ordusu, yetişmiş insan kaynağı ile uluslararası alanda giderek daha saygın bir konuma gelmiştir. Türk Milletinin Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatma azmi ve sarsılmaz iradesi tüm zorlukları aşmamızda bizlere rehber olacaktır.”

“TÜM ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN”

“Bu duygu ve düşüncelerle halkımızın Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, İstiklal Savaşı’nda, 15 Temmuz’da ve terörle mücadelede Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman Gazilerimize ise sağlık ve huzur dolu uzun ömürler diliyorum.”